Olcsó Laptopok

Használati feltételek, Elállási jog

Használati feltételek

Az igazlaptop.hu webáruház böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta hogy az Igaz Laptop KFT által üzemeltetett internetes áruház használatára és szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési elveket és annak minden pontjával egyetért!
Egyet nem értés esetén a rendszert nem használhatja!

A webáruházon keresztül a vállalkozás által forgalmazott termékek és szolgáltatások vásárolhatók meg. A termékeknél megjelenített képek némelyike csak illusztráció.
A megjelenített termékek telephelyünkön személyesen illetve a webáruház szoftveren keresztül rendelhetőek meg. A házhoz-szállítás költségét nem tartalmazzák. Átvehetők személyesen, a szolgáltatások igénybe vehetők a kíírásokban foglaltaknak megfelelően.
Áraink 0% számlával értendőek tehát ÁFÁ-t nem tartalmaznak.
A vásárlásról szóló számla a termék/szolgáltatás átvétele, illetve igénybe vételét követően kerül a Vevőhöz.

Regisztráció
Vásárlás regisztrációval és nélküle is lehetséges. A regisztráció előnye, hogy amennyiben legközelebb is szeretne tőlünk rendelni, adatait nem szükséges újonnan megadni.
Ügyeljen az adatok pontos megadására.

Vásárlástól való elállási jog illeti meg a megrendelőt lásd lejebb.

Elállási jog

Elállás joga
Jelen dokumentumban nem szabályzott kérdésekkel kapcsolatban lásd:
A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendeletet.
A megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 munkanapon belül a vevőnek indoklás nélkül joga van elállni vásárlási szándékától. A vásárló az elállási jogát a megrendelést követően a termék megérkezésének az idejéig is gyakorolhatja. Elállás esetén az eladó köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak, legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a weboldalon rendelt szolgáltatásokra abban az esetben vonatkozik, ha azok teljesítésére nem került sor. A teljesített szolgáltatás költsége már nem téríthető vissza. A termék visszaérkezése után a vásárló hibájából történt értékcsökkenés ésszerű költségeire az eladó igényt tarthat, a vásárlóval való egyeztetés alapján. Emiatt kérjük, hogy elállás esetén a termék állapotát gondosan megőrizni, a visszafuvarozás előtt szállításból eredő sérülésektől óvó csomagolásban feladni.

Elállási jog gyakorlásának menete
Elállási nyilatkozatminta ezen dokumentum alsó részén megtalálható.
Amennyiben elállási jogával kíván élni, kérjük azt írásban, postai levélben, vagy e-mailben tegye meg, az alább megtalálható nyilatkozatminta szerint. Ha nem a nyilatkozat mintát használja, úgy az elállásáról történő nyilatkozata feltétlenül tartalmazza a regisztráció, vagy vásárlási folyamat közben megadott nevét, értesítési telefonszámát, a megrendelés dátumát, és a megrendelés azonosítóját.

Elállási jogát a termék kézhezvételétől számított 14 munkanapon belül, elállására vonatkozó külön indoklás nélkül teheti meg.
Postai levél útján történő elállásnál a levél postára adásának dátumát vesszük figyelme a 14 nap beszámításakor. A levelet lehetőleg ajánlott levélként adja fel, hogy egyértelműen bizonyítható legyen a feladás dátuma, és az esetleges kézbesítési fennakadások miatt ne történjen késedelem.
A megrendelt terméket juttassa vissza cégünk címére. A visszaküldéssel felmerülő postai költségek tekintetében a mindenkori legalacsonyabb kézbesítési költséget az eladó magára vállalja. Ha a vásárló nem a legalacsonyabb költséggel járó visszaküldési módszert választja, a különbözet költségei őt terhelik. Javasoljuk, hogy visszaküldés esetén telefonon (+

Az elállás a következőkre nem vonatkozik:

  • bontott szoftverekre
  • Nem rendeltetésszerűen használt, vagy sérült termékekre
  • Személyhez kötött, egyedi megrendelésekre. Ide tartoznak a komplett, egyedi igény alapján összeállított számítógépek, valamint az egyedi igény szerinti nagyobb mennyiségű megrendelések
  • Bontott, használatba vett kellékanyagok (nyomtató patron, toner, stb.).
  • Szolgáltatások esetében. Ide tartoznak a kiszállítás, szállítás biztosítás, gépösszeszerelés és egyedi szervizköltségek díjai
  • Bármilyen értékcsökkenést okozó használatba vételre

A termék visszaküldését követő harminc napon belül a termék állapotát felülvizsgáljuk, értékcsökkenés esetén a vásárlóval egyeztetett árat, bontatlan, vagy megkímélt állapot esetén a teljes vételárat a megadott számlaszámra 30 napon belül visszautaljuk.

Elállási nyilatkozat (MINTA)
Alulírott, ___________________ ez úton nyilatkozom, hogy a ______________ megrendelésszámú, ____________-_____-_____-én a webáruházban vásárolt ____________________terméket nem kérem, illetve annak megérkezése után visszaküldöm, vásárlási szándékomtól ez úton elállok.

Értesítési telefonszámom: _____________________

Kelt, dátum, aláírás.